پاورپوینت نان نیم پز (parbaked bread)

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
پاورپوینت ارائه کلاسی رشته صنایع غذایی با موضوع نان نیم پز، در حجم 28 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل.


مناسب جهت ارائه در واحد درسی تکنولوژی غلات

بخشی از متن:
نگهداری نان نیم پز در دمای پایین:
اثرگذاری پایین بر سرعت بیاتی
انتشار آهسته رطوبت از پوست به مغز
...

فهرست مطالب:
تعریف نان نیم پز
فرآیند نیم پز سازی
سرد کردن
پخت نهایی
نحوه نگهداری
بیاتی 
بهینه سازی فرمولاسیون
نتیجه گیری
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 22660 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 28

حجم فایل:4,010 کیلوبایت

 قیمت: 50,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت ارائه در واحد درسی تکنولوژی غلات



  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل پاورپوینت قالب ویرایش شامل 28 صفحه